ENG

/

SRB

TRETMANI LICA - iz ponude izdvajamo:

*Japanska Forlle'd kozmetika*
Laboratorija Forlle’ d dizajnirala je globalno patentiran proizvod čiji je osnivač dobio Nobelovu nagradu 2004. godine za svoj izum. Tajna Forlle’ d kozmetike je jedinstvena formula hijaluronske kiseline koja koži obezbeđuje kvalitetnu i dugotrajnu hidrataciju, bez obzira na njen tip. Kompleks hijaluronske kiseline ima molekule koji su od 600 do 4000 puta manji nego oni koji se koriste u standardnim preparatima. Oporavak ćelija kože prirodnim putem direktno zavisi od nivoa hijaluronske kiseline koja, nažalost, sa godinama opada zato je važno da anti-age formule sadrže ovu kiselinu koja dubinski hidrira, štiti ćeliju, sprečava infekcije i alergijske reakcije. U našem salonu imate široku ponudu tretmana Forlle’ d kozmetikom kao što su programi za hidrataciju, kako za mladu tako i zrelu kožu, programe za dubinsko čišćenje, za iritiranu kožu, kožu sklonu crvenilu i popucalim kapilarima. Trajanje tretmana je 90 minuta.

*Osnovni tretman za mladu kožu*
Mladoj koži lica je potrebno odgovarajuće čišćenje, detoksikacija i zaštita. Forlle’ d jedinstveni dvofazni sistem čišćenja kože omogućava dubinsko i fino čišćenje a istovremeno obnavlja strukturu hidrolipidnog filma. Efekti čišćenja odmah se vide i osećaju. Koža postaje blistava. Efekti su pojačani primenom glinene maske Hyalogy Clay Pack. Kao “prirodni upijač”, ova maska odstranjuje visak sebuma, blago isušuje upaljene bubuljice i smanjuje natečenost. Serum BioPure EM 100 Essence bogat cisteinom stimulise sintezu kolagena i keratina tako da se zahvaljujući tome problematična mesta brže zaceljuju. Rezultat ovog tretmana je čista, negovana, hidrirana i zaštićena koža.

*Osnovni tretman za zrelu kožu*
Ovim sjajnim tretmanom postiže se intezivna hidratacija i čista koža. Ublažava većinu promena vezanih za proces starenja, kao sto su bore, koža izložena stresu i opuštena atonična koža. Jedinstven dvofazni sistem čišćenja kože dubinski čisti kožu i poboljšava njeno disanje. Pozitivne promene odmah su vidljive: ten postaje svetliji, blistaviji i zdraviji. Hijaluronska kiselina niske molekularne mase deluje kao snažno sredstvo za hidrataciju i antioksidans. Stimuliše proces regeneracije kože i poboljšava dejstvo svih aktivnih sastojaka proizvoda koji se koriste u okrivu ovog tretmana: maski, krema i seruma. Maska Hyalogy Emollient Cream Pack sadrži ekstrakt divljeg jama. Bez primene hormona, zahvaljujući ovom sastojku obavlja se hormonski balans kože koji se remeti sa godinama.

*Hidratacija i antioksidativna zastita*
Antioksidativno i podmlađujuće dejstvo tretmana za negu kože veoma je važno za održavanje mladolike, lepe i zdrave koze. Ovaj tretman jedinstven je po tome što obnavlja strukture spoljašnjeg sloja kože: epiderma, kao i unutrašnjeg sloja kože: derma. Epiderm se obnavlja zahvaljujući lipidima koji ulaze u sastav pojedinih proizvoda koji se primenjuju u okviru ovog tretmana, a pre svega Hyalogy P-effect Clearence Cleansing emulzije čišćenja. Glavni sastojak ove emulzije je skvalan izuzetne čistoće identičan skvalanu međućelijskog cementa. Ovo jedinjenje pomaže za dubinsko čišćenje i detoksikaciju kože. Skvalan nadomešćuje nedostatke hidrolipidnog filma prouzrokovane mehaničkim ostećenjima kože i napadima slobodnih radikala. Na taj način koža postaje čistija, zaštićena i bolje zadržava vodu. Efekat ovog tretmana je osvežena, hidrirana I zdrava koža. Ten je znatno poboljšan već nakon prvog tertmana. Smanjen broj bora a koža je zategnutija. Preporučuje se i pre izlaganju Suncu i za tretman kože izgorele od Sunca.

*Dubinsko čišćenje lica i detoksikacija*
Masna koža zahteva specijalnu negu. Takvoj koži je potrebno intezivno čišćenje a da se ona ne presuši. Forlle’ d tretman za masnu kožu poštuje filozofiju ljudskog tela i savršeno neguje masnu kožu. Nežno čisti kožu, reguliše lučenje sebuma, efikasno rešava problem akni, smanjuje broj mitisera i ponovo uspostavlja ravnotežu vode u koži. Ojačava prirodne odbrambene moći kože, sprečava razvoj mikroorganizama i efikasno kontroliše hiperfunkciju sebacealnih žlezda da bi se regulisao i normalizovao njihov rad. Trenutni efekti ovog tretmana odmah su vidljivi a dugoročni rezultati postižu se već nakon 3 tretmana. Koža je zategnutija, hidrirana i čistija, smanjenje upaljenih bubuljica i lučenje sebuma a pritom da koža nije isušena.

*Intezivna simulacija kolagena*
Stimulacija sinteze kolagena je imperativ u tretmanima podmađivanja. Kolagen, strukturni (gradivni) protein, važan je sastojak epiderma i derma. Kada sinteza kolagena nije adekvatna, smanjuju se zaštitna svojstva epiderma, derm se istanjuje a potporne strukture kože slabe. Posledica toga su opuštanje i suvoća kože i koža bez sjaja, bore i proširene pore. Smanjuje se mogućnost kože da se bori protiv slobodnih radikala. Ovim tretmanom se pospešuje proizvodnja novog kolagena a istovremeno se štiti postojeći kolagen. Deo ovog tretmana je maska Hyalogy Shooting and healing pack koja sadrži kompleks bakra s hlorofilom – sastojka koji ima snažno dejstvo na stimulaciju ćelijskog disanja i metabolizma. Zahvaljujući ovoj maski, pojačava se dejstvo i svih ostalih proizvoda koji se koriste za ovaj tretman.

*3D lift tretman lica*
U kozmetičkim salonima najviše se traže tretmani za zatezanje lica (face lift). Efekat liftinga se postiže zahvaljujući intezivnoj hidritaciji i ishrani kože ovim tretmanom jer koža postaje popunjenija,dobija na volumenu, sitne bore su ispunjene, ten ujednačen, pa se znaci ptoze usled dejstva sile gravitacije praktično i ne vide. S obzirom da je cilj ovog tretmana postizanje trenutnog efekta, kao i stimulisanje sopstvene sinteze kolagena, kompletnom serijom tretmana postiže se efekat liftinga kože koji traje čak I do nekoliko meseci. Biomimetčki peptidi iz ove maske peglaju mimične bore i stimulišu proizvodnju kolagena I elastina.

*Anti-age tretman na bazi peptida*
Biomimetički peptidi se vezuju za receptore ćelija i uzrokuju njihovu deobu tako da proces obnavljanja ćelija dominira u odnosu na proces njihove destrukcije. S vremenom procesi destrukcije počinju da preovlađuju, što dovodi do starenja kože i organizma u ćeliji. Stimulisanjem procesa obnavljanja usporava se proces starenja. Vidno se poboljšava tonus kože, bolje definišu konture lica, ujednačava ten, pa koža izgleda zdravije. Mimične bore su skoro potpuno popunjene. Ovaj tretman može biti uključen i u terapiju oporavka nakom plastičnih operacija.

*Anti-age tretman za kožu sklonu crvenilu*
Osetljiva koža pretstavlja ozbiljan problem, kako za profesionalce koji se bave terapijom takve kože, tako i za njihove klijente. Hipersenzitivne reakcije drastično smanjuju dijapazon mogućnosti za rešavanje kozmetičkih problema pacijenta. Za postizanje dobrih dugotrajnih rezultata od suštinskog je značaja smanjenjem reaktivnosti kože u značajnoj meri, njena zaštita i hidratacija. Sastojci niske molekularne mase koji ulaze u sastav Forlle’d proizvoda nude savršeno rešenje ovog problema. Kompletnom serijom tretmana smanjuju se estetski simptomi hipersenzitivnosti, poput eritema, prekomerne isušenosti, iritirane i bolne kože. Ovakav tretman takođe deluje na glavne uzroke hipersenzitivnosti tako da ima dugotrajno terapeutsko dejstvo. Dubinski hidrira kožu na svim nivoima i omogućava zadržavanje vode. Kada je koža umirena i zaštićena, ten je lep i ujednačen.

*Prva pomoć za iritiranu kožu lica*
Ovaj tretman je namenjen za osobe za osetljivom kožom. Nedomešćuje nedostatke međućelijskog cementa i ćelijskih membrana tako da deluje umirujuće a koža izgleda zdravije. Eliminišu se iritacije, koža se intezivno hidrira, ten postaje lepši i ujednačeniji a koža mekša i umirenija. Tretman može biti i urgentni tretman za omekšavanje kože, umirivanje i zaštitu svih tipova kože svih starosnih doba. Vrlo je efikasan za pacijente starije od 40 godina koji imaju normalnu ili suvu kožu kao tretman protiv crvenila. Rezultati su čvršća i mlađa koža. Tretman se takođe može raditi i kao priprema kože za bilo koji agresivni medicinski zahvat, čak i za operacije u plastičnoj hirurgiji.

*Platina tretman – hiperpigmentacija*
Tamne fleke su jedan od znakova starenja ali nanotehnologija nam omogućava da uspešno rešimo ovaj problem. Ovaj tretman reguliše se stvaranjem melanina da bi se koža vidno izbledela i smanjila ili eliminisala hiperpigmenacija. Hyalogy VC Essence serum pomaže da se reguliše proizvodnja melanina zahvaljujući kompleksu visokokoncentrovanih sastojaka za beljenje, uključujući biljne ekstrakte, kao što su semena bogorodičinih suza ( Coix Lacryma) i bedrenike (Pimpinella saxifraga). Vitamin C ponovo uspostavlja elastičnost kože i stimuliše sintezu kolagena tako da se eliminišu dublje bore i opuštenost kože. Koža izgleda zdravije, mlađe i osveženo. Ten postaje ujednačeniji i blistav već posle 3-4 tretmana.

*Tretman zone oko očiju – modeliranje*
Izvrstan tretman koji zateže i oblikuje periobitalnu zonu. Anatomija I fiziologija periobitalne zone doprinosi bržem starenju kože kapaka, iz tog razloga, ovoj zoni su potrebni tretmani za podmlađivanje, zatezanje i oblikovanje. Ovim tretmanom postiže se intezivna hidratacija i pegla koža kapaka tako da oči izgledaju otvorenije. Nakon 6-10 tretmana mimične bore su gotovo potpuno ispeglane. Ovaj tretman je gotovo savršena dopuna tretmanima botoksom. Sastojci sa efektom podmlađivanja čine kožu kapaka punijom, poboljšavaju mikrocirkulaciju u ovoj zoni i ojačavaju zidove krvnih sudova. Iz tog razloga, ovaj tretman je više od kozmetičkog tretmana, a kožu kapaka čini zdravijom i nežnijom.

KISEONIK

RADIOTALASNI LIFTING

MASAŽA

PROFESIONALNO ŠMINKANJE

DEPILACIJA

PEDIKIR

MANIKIR

PRESOTERAPIJA

KAVITACIJA

MEZOTERAPIJA