ENG

/

SRB

MASAŽA - iz ponude izdvajamo:

*ANTICELULIT MASAŽA*
Glavni cilj ručne anticelulit masaže je rastresanje kože i potkožnog tkiva, pojačavanje cirkulacije u njima ,zagrevanje i koristi se kao jedna od metoda eliminacije celulita. Profesionalno uradjena anticelulit masaža ne sme da boli i stvara modrice. Anticelulit masaža je prirodni način saniranja zapaljenja potkožnog vezivnog tkiva koje traje decenijama. Radi se u seriji od 10 tretmana i može se raditi svakodnevno ili svaki drugi dan. Trajanje anticelulit masaže je 40 minuta po tretmanu.

*MADEROTERAPIJA*
Jedna velika novina na našim prostorima koja potiče iz daleke Kolumbije i postoji već decenijama. Metoda koju su Kolumbijci primenjivali radi otklanjanja tvrdokornog celulita, podizanja tonusa kože I mišića. Izvodi se ručno napravljenim I specijalno dizajniranim oklagijama od prirodnog drveta. Metoda koja je dosta efikasna u borbi protiv celulita I u odnosu na ručnu masažu se razlikuje u tome da se izvodi oklagijama i da je pritisak podjednak svuda na tretiranom području. I maderoterapija I ručna anticelulit masaža su podjednako efikasne kao anticelulit program, mogu se kombinovati zajedno ili kao zasebni tretmani. Trajanje maderoterapije je 40 minuta po tretmanu.

*HOT STONE masaža vulkanskim kamenjem*
Originalno vulkansko kamenje sa Havaja…odvešće vas upravo tamo, na put užitka i opuštanja. Svojom snagom kamenje kojim se izvodi masaža dodatno poboljšava efekat masaže I produbljuje njeno dejstvo jer kamenje samo po sebi ima toplotni efekat i dodatno relaksira mišiće. Dozvolite sebi da Vas povedemo na divno putovanje I da vas upoznamo sa čarima Havaja. Aloha. Trajanje masaže vulkanskim kamenjem je 60 ili 90 minuta.

*RELAKS MASAŽA*
Dobro poznata i rasprostranjena relaks masaža, koja kao što joj i samo ime kaže ima za cilj da vas relaksira i oslobodi nakupljenog stresa. Živimo brzo, nemamo vremena za sebe i upravo ono što nam treba pružiće nam tradicionalna klasična relaks masaža. Trajanje relaks masaže je 30, 60 ili 90 minuta.

*MASAŽA LICA*
Kažu da su oči ogledalo duše, a lice ogledalo našeg zdravlja. A mi kažemo da je masaža lica idealan tretman da vrati blistav, zdrav izgled kože lica jer pospešuje cirkulaciju i vraća tonus mišića, bilo da ima za cilj zatezanje, anti age ili relaksaciju mišića lica, efekat neće izostati. Trajanje masaže lica je 30 minuta.

*REFLEKSOLOGIJA STOPALA*
Refleksologija stopala je drevna metoda masaže. Zasniva se na spoznaji da svaki deo tela ima svoju projekciju na površini kože odnosno polja koja su određenim refleksnim mehanizmima povezana s odgovarajućim organima. Refleksologija stopala predstavlja refleksnu masažu stopala i jedna je od grana kineske medicine koja se već hiljadama godina uspešno primenjuje. Ona nije efikasna samo u lečenju već i u dijagnostici i prevenciji raznih oboljenja i tretman traje 30 minuta.

*SPORTSKA MASAŽA*
Nije namenjena samo profesionalnim sportistima već i rekreativcima jer mišić pri napornijem radu ima tendenciju sakupljanja mlečne kiseline koja se može nakupljati na svim većim i manjim mišićnim grupama i kada je mlečna kiselina prisutna na mišiću vi imate osećaj zategnutosti i napetosti koja može biti mnogo neprijatna. Upravo tome ova masaža i služi, da vam pomogne da Vaš mišić iskoristi svoj pun potencijal. U ponudi imamo sportsku masažu od 30 i 60 minuta.

*TERAPEUTSKA MASAŽA*
Terapeutska masaža ima za cilj da otkloni bol, podpomogne korekciju posture, olakša simptome nekih oboljenja I celokupno pomogne da se osećate bolje. Terapeutska masaža ima širok spektar delovanja I pozitivan efekat na organizam i preporučuje se kako kod mladih tako i kod zrelih osoba. Terapeutska masaža traje 30 ili 60 minuta.

*L.A. Beauty tretman ”STOPALA U RAJU” *
Kombinacija refleksologije stopala, tople kupke I pilinga pažljivo upakovana u jedan divan tretman koji okrepljuje vaše telo i duh, dovodi u harmoniju i doprinosi rajskom opuštanju . Tretman traje 60 minuta.

*L.A. Beauty tretman “ZIMSKA ČAROLIJA” *
Miris tople čokolade, novogodišnja euforija, grad obasjan svetiljkama, snežne pahuljice. Možete sebi ili dragoj osobi priuštiti sve to sa našom snežno- čokoladnom masažom. Bilo da je leto ili zima, čarolija ovog luksuznog tretmana Vam može popraviti raspoloženje i pružiti potpuni užitak. Tretman traje 60 minuta.

*L.A. Beauty tretman “CANDLE TOUCH” *
Masaža zagrejanom svećom nastala iz drevne Tajlandske masaže kada su se sveće i lekovito bilje potapali u kokosovo ulje i zagrevali u kokosovoj ljusci, i ne, nije reč o klasičnoj sveći već o posebno dizajniranoj na bazi prirodnih voskova i eteričnih ulja. Ova egzotična masaža se svrstava u aromaterapiju i osim što svojom toplotom dodatno relaksira ona je delom i holistička masaža. Tretman traje 60 minuta.

KISEONIK

RADIOTALASNI LIFTING

MASAŽA

PROFESIONALNO ŠMINKANJE

DEPILACIJA

PEDIKIR

MANIKIR

PRESOTERAPIJA

KAVITACIJA

MEZOTERAPIJA