ENG

/

SRB

KAVITACIJA - iz ponude izdvajamo:

*KAVITACIJA TELA*
Kavitacija ili ultrazvučna liposukcija je neinvazivna potpuno bezbolna metoda kojom se otklanjaju masne ćelije. Ova metoda se uglavnom koristi za otklanjanje masnih naslaga na onim delovima tela, gde druge metode ne mogu da pomognu, zato se kavitacijom gubi obim tretiranog područja a ne težina. Rezultati su odmah nakon prvog tretmana vidljivi i trajni su jer se uništene masne ćelije ne regenerišu. Regije koje se mogu tretirati su stomak, struk, kukovi, prednja, zadnja i unutrašnja strana butine, unutrašnja strana kolena, nadlaktice, gluteus.

Tretman kavitacije se sastoji iz četiri koraka:
Prvi korak– Ultrazvučna kavitacija od 40,8MHz na regijama gde se nalaze masne naslage (npr. prednji ili zadnji deo butina 10 min) ili ako su u pitanju masne naslage na rukama tretiraju se ultrazvukom od 28MHz
Drugi korak – Tripolarnom radiofrekvencijom pospešuje se mikrocirkulacija u dermisu i zagreva međućelijski prostor čime se podstiče izbacivanje razbijenih masnih ćelija u limfni sistem. Tripolarni radio talasi istovremeno pospešuju i regeneraciju uspavanih ćelija kože tj. produkciju kolagena i elastina u njima (10 min po regiji – 20min za butine).
Treći korak – Tretman vakuumom koji svojim delovanjem dodatno pospešuje cirkulaciju što je neophodno u slučajevima celulita 3. nivoa i kada su masne naslage deblje od 4-5cm (takođe se tretira 10min po regiji).
Četvrti korak – Limfna drenaža. Obavezni deo tretmana kavitacije je limfna drenaža koja omogućava da se sadržaj iz razloženih masnih ćelija odvodi putem limfe u jetru, gde se vrše metabolički procesi. Limfna drenaža pospešuje izbacivanje štetnih materija i smanjenje obima.

Tretman traje 60 minuta.

Efekti tretmana kavitacije:
-Uklanjanje celulita i masnih naslaga
-Podpomaže redukciju telesne težine
-Oblikovanje tela
-Zatezanje opuštene kože


Tretman kavitacijom se ne preporučije:
trudnicama i dojiljama
dijabetičarima
ukoliko osoba ima metal u telu (npr. pejsmeker, spirala, proteza)
kod težih srčanih i bubrežnih oboljenja
osobe koje se leče od raka
infektivna stanja i hronična kožna oboljenja

Preporučena dinamika mršavljenja tretmanom kavitacije:
Preporučuje se serija od 6 do 10 tretmana, 2 do 3 puta nedeljno (u zavisnosti od željenog rezultata ). Po tretmanu se skida 2-4cm u obimu. Metoda kavitacije nije invazivna, ne oseća se nikakav bol, ali je ipak neophodno obaviti konsultativni razgovor sa našim stručnim osobljem pre početka tretmana.

KISEONIK

RADIOTALASNI LIFTING

MASAŽA

PROFESIONALNO ŠMINKANJE

DEPILACIJA

PEDIKIR

MANIKIR

PRESOTERAPIJA

KAVITACIJA

MEZOTERAPIJA