ENG

/

SRB

DERMA ROLER - iz ponude izdvajamo:

*DERMA ROLER - microneedling*
Derma roler je aparat koji se sastoji od drške i valjka s iglicama s kojim se prelazi preko kože. Valjak je prekriven sterilnim, iglicama od titanijuma. Njihova veličina varira od 0,5 do 3,0 mm. Koja će se dužina iglica koristiti zavisi od tipa kože, problema koji se rešava, efekta koji želimo da postignemo. Cilj je da se iglicama izazovu površinska oštećenja (mikrotraume) kože koje aktiviraju proces samozalečenja i regeneracije u ćelijama kože. Ćelije ubrzavaju proizvodnju fibroblasta, koji se pretvara u kolagen i elastična vlakna. Ovaj proces se naziva neo-kolagenoza. Klinički je potvrđeno da se nivo kolagena povećava za 100%.

Efekti tretmana derma rolerom su:

-Pojačana produkcija kolagena (neo-kolagenoza)
-Produkcija novih kapilara (neo-angiogeneza) čime se pojačava snadbevenost kože krvlju
-Bolja penetracija preparata koji se nanose na kožu (do 40 puta) – koristi se umesto mezoterapije ili elektroporacije, a može i da se kombinuje sa istom
-Neinvazivna metoda- nema krvi, modrica, ožiljaka
-Ne isključuje pacijenta iz svakodnevnih životnih aktivnosti
-Tretiraju se svi tipovi kože
-Može se raditi na svim delovima tela
-Može se raditi tokom cele godine (ne izaziva fotosenzitivnost)
-Nema alergiskih reakcija

Broj tretmana je individualan i zavisi od indikacija. Savet je da se zbog boljih rezultata kombinuje sa osatalim komplementarnim metodama. Kod ožiljaka i bora prosečno je potrebno 2-5 tretmana s razmakom od 7-10 dana. Koža je nakon tretmana crvena, a nekad malo otečena. Nakon tretmana se koriste kreme koje kozmetičar propiše.

KISEONIK

RADIOTALASNI LIFTING

MASAŽA

PROFESIONALNO ŠMINKANJE

DEPILACIJA

PEDIKIR

MANIKIR

PRESOTERAPIJA

KAVITACIJA

MEZOTERAPIJA