ENG

/

SRB

DERMA PEN - iz ponude izdvajamo:

*Dermapen – mezoterapija mikroiglicama*
DERMAPEN jedno od najsavršenijih rešenja koje može da doskoči izazovima današnjeg životnog stila. Dermapen mezoterapija mikroiglicama je osmišljen kao regenerativni i biostimulacioni tretman sa ciljem postizanja svežijeg izgleda u svakoj prilici. Mezoterapija mikroiglicama je procedura za podmlađivanje kože prirodnim putem tako da podstiče kožu na regeneraciju, ublažava bore, strije, ožiljke a takođe ima lifting efekat na kožu. Uređaj Dermapen sadrži veliki broj mikroiglica za jednokratnu upotrebu,sa posebnom tehnikom višestrukih vertikalnih uboda po koži. Dubina mikroiglica kao i brzina uboda se mogu podešavati. Višestruki kontrolisani ubodi stimulišu proliferaciju kolagena i elastina. Uređaj Dermapen koristi sterilne hiruške iglice posebno konstruisane za aparat.

Najvažnije osobine ovog tretmana su:

Dubinska penetracija mezoterapijskih koktela.
Prirodna regeneracija kolagena i elastina.

Efekti dermapen-a su:

Ublaživanje i smanjivanje bora ( lica,vrata,dekoltea…)
Ublažavanje i smanjvanje ožiljaka ( akne,operacije…)
Podmlađivanje, anti-age efekat
Regeneracija i biorevitalizacija kože
Tenzioni efekat
Apsorpciju vitamina hijaluronske kiseline i ostalih aktivnih supstanci
Ublažavanje strija

Nakon tretmana DERMAPEN –om može se javiti crvenilo kože, koža na dodir može biti osetljivija nego inače. Sve ovo je normalna reakcija kože nakon tretman i može trajati do 2 sata posle tretmana, a stanje se normalizuje do 24 sata posle tretmana.
Nakon tretmana se preporučuje maksimalno izbegavanja Sunca, solarijuma i kupanje u bazenu. Preporučuje se serija od 4 do 6 tretmana, na svakih 2 do 3 nedelje. Trajanje tretmana: 45min-60min.

KISEONIK

RADIOTALASNI LIFTING

MASAŽA

PROFESIONALNO ŠMINKANJE

DEPILACIJA

PEDIKIR

MANIKIR

PRESOTERAPIJA

KAVITACIJA

MEZOTERAPIJA