ENG

/

SRB

DEPILACIJA - iz ponude izdvajamo:

*DEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTOM*
Depilacija šećernom pastom je jedna od najdrevnijih metoda za uklanjanje dlačica, ostavljajući kožu finom, mekom i negovanom . Često ćete čuti I naziv kraljevska, egipatska ili persijska depilacija jer upravo u ovim velikim imperijama je ovaj tretman bio sastavni deo brige o savršenom tenu i negovanom izgledu. Sama po sebi pasta je jako praktična I dovodi do toga da se dlaka proredi i stanji. Šećerna pasta nudi mnogo različitih prednosti. Najvažnija prednost je ta da je tehnika usavršena na način da otklanja dlaku u smeru rasta dlake i to u ranom stadijumu rasta, bez kidanja dlake, nelagodnosti, iritacije i urastanja. Ujedno uklanja odumrle suve stanice sa kože i pasta je rastvorljiva sa vodom pa se samim tim lakše uklanja ukoliko se dogodi da ostane na koži nakon tretmana.
Šećerna pasta je 100% prirodna, njen glavni sastojak šećer je sam po sebi prirodan konzervans. Šećerna pasta može da se radi i kod suvih ekcema, psorijaze, dijabetičara, proširenih vena i kapilara koje nisu bolne na dodir. Većina voskova sadrži hemijske dodatke koji mogu uzrokovati iritaciju kože ili čak alergije kod klijenata s osetljivom kožom. Depilacija šećernom pastom je higijenska, radi se isključivo rukavicama, nema pretapanja i iskorišćen materijal se baca nakon tretmana. Šećerna pasta je hipoalergijska i nema rizika od nastanka opekotina jer se isključivo radi na prirodnoj temperaturi tela.
12 sati nakon depilacije šećernom pastom nisu preporučljivi - sportska aktivnost, znojenje, odlazak na bazen, sauna i izlaganje Suncu i solarijumu kako bi se izbegli upalni procesi i infekcije zbog proširenih pora. Preporučuje se tuširanje samo sa vodom bez ikakvih kupki, gelova. Izbegavati korišćenje dezodoransa, stikova ili mleka za telo. Trajanje depilacije zavisi od tretirane regije od 30 min. – 2,5h.

KISEONIK

RADIOTALASNI LIFTING

MASAŽA

PROFESIONALNO ŠMINKANJE

DEPILACIJA

PEDIKIR

MANIKIR

PRESOTERAPIJA

KAVITACIJA

MEZOTERAPIJA